Letní kino za sokolovnou začne promítat 13. června

Publikováno: 24.08.2021

Letní kino za Sokolovnou otevře 13. června                                                                                                                              

V polovině června se po roce otevřou brány letního kina ve Sportovním areálu za Sokolovnou. Milovníci filmů pod širým nebem si až do konce prázdnin užijí zábavu každou neděli. Čeká na vás 11 filmů různých žánrů – od komedie, horor, drama, pohádku až po akční. Sérii promítání zahájí 13. června od 21.30 hodin film oceněný Českým lvem Šarlatán. Následující neděli se můžete těšit na komedii, která se dočkala několika zpracování Téměř dokonalá tajemství a poslední červnovou projekcí bude rodinný film Dolittle, o dobrodružné cestě veterináře a jeho zvířecích kamarádů.

Další nedělní večery promítneme například české komedie Chlap na střídačku, Bourák, Bábovky, dále akční Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw nebo napínavý snímek Neviditelný. Děti se mohou těšit na pohádku Jak vycvičit draka 3 a Princeznu zakletou v čase, kterou zakončíme prázdniny, a tedy i celou sezónu letního kina.

Věříme, že se sejdeme na projekcích ve velkém počtu, nicméně vzhledem k aktuálním vládním nařízením, prosíme o dodržování pokynů personálu. Promítat budeme za každého počasí a v případě deště se budou projekce odehrávat v zastřešených prostorách areálu. Aktuální program letního kina včetně návštěvnických doporučení najdete na webových stránkách Kina Sokol nebo na našem Facebooku a Instagramu.

Více na www.kinolitomysl.cz