Letní kino za sokolovnou bude v provozu každou neděli až do konce srpna

Publikováno: 20.05.2019

Už v neděli 16. června zahájí svůj pravidelný sezonní provoz letní kino ve Sportovním areálu za sokolovnou. Až do konce prázdnin tak budete moci strávit za 50 korun příjemný nedělní večer s českým nebo zahraničním filmem.
Sérii promítání začneme v neděli 16. června od 21.30 hodin úspěšnou českou komedií "Po čem muži touží" s Annou Polívkovou, Táňou Pauhofovou, Jiřím Langmajerem a dalšími populárními herci. Na 23. června od 21.30 hod. je připravena projekce snímku " LOVEní " - v hlavních rolích s Jakubem Prachařem, Ester Geislerovou a Jaroslavem Pleslem. Neděle 30. června bude patřit šestému pokračování série Transformers s názvem "Bumblebee". V této americké akční a dobrodružné Sci-Fi hrají v hlavních rolích Hailee Steinfeld, John Cena, Jorge Lendeborg Jr. a další. Následující nedělní večery uvedeme filmy "Ženy v běhu", "Teroristka", "Bohemian Rhapsody", "Co jsme komu zase udělali" a další.

Sportovní areál za sokolovnou nabízí velký výběr nápojů, chuťovek k pivu a vínu i grilované speciality. Zázemí ocení jak dospělí diváci, tak rodiny s dětmi. Přijďte se podívat! Více na www.kinolitomysl.cz