Jarní divadelní sezona: Tomáš Töpfer, Bára Hrzánová, Radek Holub, Martin Trnavský i Jiří Suchý

Publikováno: 27.06.2019



 

V rámci jarního abonentního cyklu uvidíte hru bratří Mrštíků "Maryša" v podání souboru Divadla A. Dvořáka v Příbrami. V hlavních rolích Tomáš Töpfer, Helena Karochová a Anna Fixová.
Představení s názvem "Rapper" přiveze brněnský Divadelní spolek Frída. V hlavní roli Martin Trnavský, dále účinkují Anet Antošová, Dominika Červinková a Julie Šurková.
Šedesáté výročí divadla Semafor Oslavíme s Jiřím Suchým a Jitkou Molavcovou. V muzikálu "Čochtanův divotvorný hrnec" dále hrají a zpívají Michal Malátný, Lucie Černíková, Vlastimil Harapes a další.
Posledním titulem ze čtveřice abonentních představení bude "Kočka v oregánu" Divadla Kalich, ve které excelují Barbora Hrzánová, Radek Holub, Klára Cibulková a Zdeněk Velen.

Mimo abonmá v jarní sezóně uvádíme představení Divadla Kalich "Moje hra" s Jiřím Bartoškou a komedii "Můžem i s mužem" čtveřice hereček Kateřiny Kairy Hrachovcové, Vandy Hybnerové, Jitky Sedláčkové a Dáši Zázvůrkové.

 

Smetanův dům dětem

Pro děti připravil Smetanův dům tři jarní nedělní představení. Známý příběh "Kvak a Žbluňk jsou kamarádi" uvede soubor Bilbo compagnie - účinkují Jiří Bilbo Reidinger a Sylvie Krobová.
Komik Michal Nesvadba (Kouzelná školka) přijede s programem "Michal je kvítko" a poslední pohádková neděle bude patřit Divadélku Kůzle a příběhu "O princezně, která chtěla všechno hned".

Více informací na www.smetanuvdum.cz, na tel.: 461613239 a v Informačním centru Litomyšl (tel.: 461 612161).


Prodej abonentních vstupenek jarní divadelní sezony bude zahájen v Informačním centru Litomyšl od 18. března 2019 pro stávající abonenty, od pondělí 1. do soboty 6. dubna 2019 budou v Informačním centru Litomyšl v prodeji nevyzvednuté, uvolněné a nové divadelní abonentky.

Volný prodej vstupenek na jednotlivá představení abonentního cyklu bude probíhat od 8. dubna 2019 v Informačním centru Litomyšl (tel.: 461 612 161) nebo v pokladně Smetanova domu hodinu před představením v den konání.