Kinematograf bratří Čadíků přiveze pět kvalitních českých filmů

Publikováno: 07.08.2018

Po pět letních večerů bude letos patřit horní část Smetanova náměstí kvalitnímu českému filmu. Od 2. do 6. srpna zde na své pouti po českých zemích zastaví oblíbený Kinematograf bratří Čadíků. Ve čtvrtek 2. srpna potěší zejména děti a jejich rodiče film "Hurvínek a kouzelné muzeum".
Na pátek 3. srpna je připraveno promítání snímku "Bezva ženská na krku" s Petrou Hřebíčkovou, Jiřím Langmajerem, Ondřejem Vetchým a dalšími oblíbenými herci.
V sobotu 4. srpna je na programu komedie "Špunti na vodě" v hlavních rolích s Hynkem Čermákem, Pavlem Liškou, Jiřím Langmajerem a Tatianou Vilhelmovou.
Nedělní promítání 5. srpna bude opět patřit rodinné komedii.  V prázdninovém filmu "Bajkeři" uvidíte v hlavních rolích Adama Mišíka, Hanu Vagnerovou a Jana Komínka.
Posledním titulem letošního Kinematografu bude v pondělí 6. srpna romantická komedie s názvem "Šťastná", ve které si zahráli Andrea Daňková, Aneta Krejčíková, Ljuba Krbová, David Kraus, Jan Hrušínský a další.
Začátky projekcí ve 21.00 hodin u mariánského sloupu na Smetanově náměstí. Vstupné dobrovolné, výtěžek věnován na Konto Bariéry.